Auwershoes

"Vakantie in Ransdaal  Zuid Limburg 

MobirisePuntsgewijs

woonkamer open keuken
keuken van alle gemakken voorzien
7 slaapkamers
4 douches en 4 toiletten
2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen aanwezig
veel Wi-Fi
groot terras zon en schaduwrijk
speelveld, schommel, wip, buiten ping pong, volleybalveld
gebruik blokhut met ping pong en tafelvoetbalspel
jeu de boulesbaan
houtbakoven of tractor met electrische oven
geweldig openbaar vervoer Maastricht 15 min Valkenburg 7
min. Heerlen 10 min.
defibrilator aanwezig
BBQ

Klieshop 12-23 pers.

Groepsverblijf Het Klieschop – de plaats waar vroeger de klaver en het hooi als veevoer werden bewaard – heeft op de begane grond een open keuken en een ruime verblijfsruimte met openslaande deuren naar een bloemen rijk en beschut zonnig terras. Ideaal voor wat kleinere groepen.
De keuken is compleet ingericht met behalve alle benodigde serviesgoed en pannen twee koelkasten, een Smeg fornuis met 8 pitten en twee ovens, twee spoelbakken, grote koffiezetter ,magnetron en twee vaatwassers.

De 7 slaapkamers bij deze accommodatie liggen op de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn 3 vierpersoonskamers (2 bedden, 1 stapelbed), 1 vijfpersoonskamer (3 bedden, 1 stapelbed). Op de tweede verdieping zijn 3 tweepersoonskamers (2 bedden). Alle kamers hebben een vaste wastafel en een ruime leg-/hangkast. De andere sanitaire voorzieningen (4 toiletten en 4 douches) zijn door het gehele huis verspreid. Tv en Wifi aanwezig. Er zijn 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen beschikbaar.
Bij de accommodatie hoort een grote buitenruimte met trapveldjes, speelvoorzieningen, jeu de boulesbaan, ruimte om te barbecueën en een origineel Limburgs bakkus (een stenen buitenoven). Onder de bomen is het heerlijk zitten, er is dan ook gezorgd voor voldoende buitenmeubilair. Omdat het erf van de omgeving is afgescheiden met een hoge heg en prachtige kastanjes, heeft het erf een heerlijk rustig sfeertje. Relaxen gaat helemaal vanzelf!
Bij aankomst wordt uw gehele gezelschap getrakteerd op echte Limburgse vlaaien, wij ( 5 lekkerbekken )stellen een traktatie op een lekkernij uit uw streek ook erg op prijs.

Schapendrijven
Slaapkamer
De blokhut
Limburgse vlaai
Groepsverblijf
't Auwershoes

 
Jos Soogelee
Ransdalerstraat 41
6311 AW Ransdaal

Tel: +31 622514083
Email: jsoogelee@gmail.com  • Ik heet u alvast van harte
  • welkom bij 't Auwershoes!
  • Jos Soogelee

  • GPS: N 50.8634524, E 5.891561  
  • Google Maps: Auwershoes


Created with Mobirise software