Auwershoes

"Vakantie in Ransdaal  Zuid Limburg 

Mobirise


Faciliteiten:

grote woon- zitkamer met apartezithoeken
grote openhaard
zeer ruime keuken van alle gemakken voorzien
19 slaapkamers
11 douches en 11 toiletten verspreid door het huis
veel Wi-Fi
enige groep op het erf
groot terras zon en schaduwrijk
rolstoeltoegankelijk gedeeltelijk 2 slaapkamers op de begane
grond
speelveld, schommel, wip, buiten ping pong, volleybalveld
gebruik blokhut met ping pong en tafelvoetbalspel
jeu de boulesbaan
houtbakoven of tractor met electrische oven
geweldig openbaar vervoer Maastricht 15 min Valkenburg 7
min. Heerlen 10 min.
defibrilator aanwezig
BBQ

"t Auwershoes" tot 60 pers.

U kunt uiteraard ook groepsverblijven Klieschop en Vakore gezamenlijk huren. Groepsaccommodatie ’t Auwershoes als geheel heeft een zeer ruime woon-eetkamer met verschillende zithoeken. In één zithoek is een open haard, tv en Wifi. Ideaal voor grote groepen die privacy op prijs stellen.
De begane grond is rolstoeltoegankelijk met uitzondering van de keuken. Bij ’t Auwershoes hoort een ruime keuken met twee koelkasten, twee gasfornuizen, twee ovens, twee spoelbakken, een vrieskast, magnetron, groot koffiezetapparaat en vaatwassers en alle benodigde keukengerei om zelf een maaltijd te bereiden en een ontbijtkeuken. Deze keuken is compleet ingericht met behalve alle benodigde serviesgoed, twee koelkasten, een Smeg fornuis met 8 pitten en twee ovens, twee spoelbakken, grote koffiezetter ,magnetron en twee vaatwassers.
Het huis heeft een eigen ingang met voor de deur een ruim bomen rijk en zonnig buitenterras voorzien van buitenmeubilair.
De negentien slaapruimtes liggen op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. De 2 tweepersoonskamers op de begane grond en de bijbehorende douche en toilet zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van speciale gehandicaptenvoorzieningen. Op de eerste verdieping zijn 6 vierpersoonskamers (2 bedden, 1 stapelbed), 1 vijfpersoonskamer (3 bedden, 1 stapelbed), 2 zespersoonskamers en 2 tweepersoonskamers . Op de tweede verdieping zijn 4 tweepersoonskamers (2 bedden) en 2 vierpersoonskamers (2 bedden, 1 stapelbed).link naar plattegrond.

Alle kamers hebben een vaste wastafel en een ruime leg-/hangkast. De andere sanitaire voorzieningen (11 toiletten en 11 douches) zijn door het gehele huis verspreid. Er zijn 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen beschikbaar.

Bij de accommodatie hoort een grote buitenruimte met trapveldjes, speelvoorzieningen, jeu de boulesbaan, ruimte om te barbecueën en een origineel Limburgs bakkus (een stenen buitenoven). Onder de bomen is het heerlijk zitten, er is dan ook gezorgd voor voldoende buitenmeubilair. Omdat het erf van de omgeving is afgescheiden met een hoge heg en prachtige kastanjes, heeft het erf een heerlijk rustig sfeertje. Relaxen gaat helemaal vanzelf!
Bij aankomst wordt uw gehele gezelschap getrakteerd op echte Limburgse vlaaien, wij ( 5 lekkerbekken) stellen een traktatie op een lekkernij uit uw streek ook erg op prijs. uw streek ook erg op prijs!Schapendrijven
Door de poort
De boerderij
De recreatieruimte
Groepsverblijf
't Auwershoes

 
Jos Soogelee
Ransdalerstraat 41
6311 AW Ransdaal

Tel: +31 622514083
Email: jsoogelee@gmail.com  • Ik heet u alvast van harte
  • welkom bij 't Auwershoes!
  • Jos Soogelee

  • GPS: N 50.8634524, E 5.891561  
  • Google Maps: Auwershoes


Page was started with Mobirise