Fr | De | En

tel: +31(0)6-46432582

Paradijsvogels

Paradijsvogels

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

Samenwerken - stages

We zijn op zoek naar een medewerker  die breed inzetbaar is voor gastheer, licht onderhoud, schoonmaak en activiteitenbegeleider/horeca werkzaamheden op oproepbasis op vaste en/of wisselende dagen. Hogere leeftijd kan een pre zijn. Ook vakantiewerkers kunnen informeren.
Momenteel hebben wij geen vacatures voor vaste medewerkers wel voor invalkrachten op wisselende dagen.
U kunt wel contact met ons opnemen als u belangstelling hebt voor incidentele werkzaamheden bij ons op oproepbasis. 

We zijn een erkend leerbedrijf voor S-BB.  ( groenopleiding en leisure niveau 1 t/m 4).  Er zijn bijna altijd mogelijkheden voor een korte of lange stage. Voor stages: Neem contact op met Paul Franssen: 06-46432582 of nog liever  mail met uw  aanbod of vragen naar info@paradijsvogels.nl

 
 Wilt u kennismaken met ons bedrijf dat kan. Vrijwilligers die willen bijdragen aan een van onze projecten zijn welkom. (inspiratieboomgaard, natuuronderhoud in de boomgaard en andere elementen, biologische groenten en kruidentuin, verwerking  fruit uit de hoogstamboomgaard, natuuronderhoud, aanleg en onderhoud insecten/vlindertuin. We leveren een tegenprestatie in natura.

Samenwerking met andere partners. Graag stellen we onze faciliteiten open voor anderen om hun eendaagse of meerdaagse activiteiten bij ons te ontplooien zowel binnen de groepsaccommodaties als ook binnen ons creativiteitscentrum. We noemen  dit groensharing van onze bijzondere plek. Zijn landschap, natuur, stilte en autenticiteit onze verbindingslijnen met u?  Ik nodig u uit om te reageren. Ons motto is door samenwerking
sterker. We noemen deze samenwerking Groensharing.

In de toekomst willen we meer doen op het gebied van vermarkting van producten die onze boomgaard oplevert. We zoeken daarvoor samenwerkingspartners die een deel of het geheel  van het werk op zich willen nemen. Biologische tuinieren / grondgebruik valt ook binnen de mogelijkheden. ( Voedselbossen, biologische landbouw, wijngaard....?)

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

info@paradijsvogels.nl

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: +31646432582

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia