Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home


Woodcarving
Met een motorzaag ( elektrisch ivm lawaaibeperking) aan de gang en maak met een team een meer dan manshoge totempaal uit een stam (diameter 30-40 cm) larix- of eiken-hout. Voor een daadkrachtig antwoord op bureau-verveeldheid of een echte stoere en creatieve teambuilding. Je werkt met een team van 4 a 5 personen aan een stam. Deze workshop staat open voor  ca 30 personen en desgewenst neemt u het eindproduct  mee naar huis. Voor iedereen bovendien ook nog een zelfgemaakte zweedse fakkel als opstart voor veilig werken met het gereedschap. Duur ca 3-4 uur

Vuurzuil maken
Inspiratiedag bij de Paradijsvogels:
Als spectaculaire afsluiting van een geslaagde avond een vuurzuil bouwen uit stammen hout en dan de fik erin. Een indrukwekkende schouwspel.

Inspiratiedag
Van april tot en met november is het mogelijk groepsgewijs een Inspiratiedag ( 1 of 2 dagdelen) te doen bij de Paradijsvogels.
De inhoud wordt samengesteld naar uw wensen. Uw partners op deze dag zijn de Paradijsvogels (
www.paradijsvogels.nl) en Levensmozaiek (www.levensmozaiek.nl)
     Voorbeeld van de invulling van de dag kan zijn bijv bezoek aan de inspiratieboomgaard bij de Paradijsvogels in Cottessen, verdieping naar aanleiding van het bezoek aan de boomgaard, (stilte-)wandeling in Cottessen, Vijlenerbos en Geuldal, gedichten schrijven in de natuur, maak een kuntwerk uit de materialen uit de natuur, schilderen van uw hartewens of een andere activiteit van de Paradijsvogels bijvoorbeeld samen pizza’s bakken en gezamenlijk opeten. Een lunch of koffie met vlaai is ook mogelijk.
Dit wordt een dag die u niet snel zult vergeten. Hartelijk uitnodigend: Claudia Theinert en Paul Franssen in co-creatie.

Samenwerking gezocht in co-creatie.
2018 is voor ons het jaar van de samenwerking. hebt u een leuke activiteit, maar geen geschikte plek om het te doen. Neem dan contact met ons op om samen te werken in co-creatie en groen-sharing.
In de zomer van 2019 vindt er bij de Paradijsvogels weer  een bedrijven ontmoetingsdag plaats waar u op informele wijze kennis kunt maken met de mogelijkheden van groensharing, netwerken en een gezellige dag hebben. u krijgt een  podium om uw activiteit, bezigheden en passies met anderen te delen kem Mail:
info@paradijsvogels.nl.


Schapendrijven als trainingsinstrument voor  communicatie en samenwerking. Een mooie spiegel. Begeleiding en reflectie door 2 begeleiders. Nabespreking bij een kopje koffie en vlaai. Duur ca. 2 uur. Kosten vanaf 400,- voor een groep tot 15 personen.

Boomhut inspiratieruimte ""tussen 4 bomen"" voor 12 pers. Tussen de boomkruinen met uitzicht op het Geuldal, beekdalen en Vijlense bossen. Duurzaam met eiken leem en  vezelisolatie. Een bijzondere afgezonderde  stilteruimte. Toegang met een ladder. Toegangankelijk tot max BMI 30. Een bijzondere ruimte van traditionele vakwerk vormgeving op palen. Zomer en winter te gebruiken. ( kosten 75,- per dagdeel excl energiekosten).

Lachworkshop van Humortrainer peter van Helvert. . duur 60- 90 min. Kosten  17,50 pp min bedrag 275,-. Peter kan ook een avondfeest met grappen opluisteren, hij is ook cliniclown.

Stoomkuiloven.
Koken onder de grond. Het vlees en groente garen in maar liefst 6 uur in de hete grondoven. In Nieuw Zeeland bij de Maories heet dit een Hangy of in Zuid Limburg een "Helo (heet loak).
Info klik hier.

Avondkwizz met Erik.
Ontzettend leuke en dynamische kwis. In teams voor een leuke break in de avond. Erik Brouwers verzorgd de kwis. Info: erikbrouwers@outlook.com of  neem met ons contact op info@paradijsvogels.nl en www.kwizzmaster.nl

Wat ook kan op een avond: een limburgse troubadoer, een  goochelaar- illusionist of een cafespellen-avond of gezelschapsspel "Rundsje Limburg" ( Limburgs bordspel) en leer Limburg beter kennen.

Woodcarving en ander hout...

Woodcarving met de elektrische zaag
50,- p.p. .Materiaalkosten ca  40,- per stam hoogte  2,4 m  diameter ca. 35 cm.
Incl. materiaal, deskundige begeleiding, een dagdeel, incl. koffie en vla. Min 15 pers.

Huur boomhut voor 12 personen per dagdeel 75,-

Vuurzuil
 € 200,-. ( groepsprijs)
Duur 2 uur incl bouwen en materiaal.

B​ubbelball
Bubbelball voor twee teams van 3 personen kost 300,- voor elk tweetal meer 80,- extra . Je  kunt toch iedereen mee laten spel door na bijv 15 min te wisselen. We hebbn 10 sets in twee kleuren. Houd er reekeing mee dat het warm wordt na een tijdje en zeker bij zon. Je moewt zelf zorgen wat er goed is voor jouw lichaam en wat je aan kunt. Het blijft jouw risico.

Leemworkschop
€ 40,- p.p. ( met koffie en vlaai)
Leem voorbereiden, vlechtwek maken en leem opbrengen op een vlechtwerk. Incl. koffie en vla. Min 15 pers. Duur ca. 4 uur.

Inspiratiedag met Levensmozaiek
De dag wordt in lengte en inhoud met u samengesteld. Prijs afhankelijk van duur en groepsgrootte. Begeleiding door Paradijsvogels en Levensmozaiek.  Indicatie:  Min. 10 personen dagdeel 250,- ( incl koffie en vlaai), hele dag 550,- (incl koffie en vlaai en lunch Paradijsvogels). Aansluitend aan de activiteit is een bbq of zelf bereide pizzamaaltijd mogelijk.
 
Beeldhouwen
€ 29,- p.p.
Incl .materiaal en begeleiding , duur 1 dagdeel incl. koffie en vla. Min 12 pers. Materiaal
serpentijn.

Boetseren- kleivormen
€ 20,- p.p.
Incl. materiaal, deskundige begeleiding, een dagdeel incl. koffie en vlaai. Min. 12
pers.

Pimp m'n klomp
€ 11,- p.p.
Creatief schilderen van een boerenklomp. Incl. materiaal en houten boerenklomp om mee te nemen. ( min. 10
pers).

Versier een kei
€ 11,- p.p.
Creatief tekenen op een vuursteen of grindkei. Incl. materiaal om mee te nemen. ( min. 10
pers).

Werken met wol
€ 15,- p.p.
Workshop droogvilten, natvilten, ook voor kinderen. ( min. 15
pers.)

Samen kransen maken
V.a. € 20,- p.p.
Incl. materiaal , u neemt het resultaat mee naar huis. Min 15 pers. Duur ca 1,5 - 2 uur

 


Prijzen zijn à contant. Voor facturering achteraf brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.  Op al onze activiteiten zijn de volgende

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia