Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Vlaaienbakken
Er worden 2 recepten van vlaaienbodems (gist en linze) voorbereidt. De bodems worden door u gevuld voor zover mogelijk met producten van het seizoen uit eigen boomgaard. We proberen er een goed uitziend en lekker vlaatje van te maken.
De geheimen van de oude recepten van en werkwijze van een limburgse vlaai worden u verteld.U kunt de zelfgemaakte vlaai mee naar huis nemen maar ook ter plekke opeten bij een kopje koffie /thee. U ontvangt ook een receptenblad. Vanaf 15 personen. Duur 1,5 tot 2 uur. Er is buiten een houtoven waarin gebakken wordt. Maar als binnenactiviteit kan ook.

Pizzabakken
Samen in een houtoven stoken en  pizza's bakken met de groep. Het deeg maken is al een ervaring op zich, Zeker kinderen zullen dit heel leuk vinden. Daarna de pizza's als maaltijd samen opeten aan een lange tafel, U spaart dan ook nog eens een maaltijd uit.
En op ons landschapsterras is dat helemaal niet verkeerd . Geen verkeer en rondom groen en een prachtig vergezicht. Toscane vlakbij in Zuid Limburg.
Hebt u minder tijd? Dan kunnen wij de deeg voorbereiden en kan deze activiteit met ongeveer 40 min worden ingekort. Normale duur ( maken en eten) 1,5 - 2 uur. Min. 15 personen.

Voor kleinere groepen en dagcussussen ook voor broodbakken en cake's zie onze collega
www.bakster.nl

Limburgse vlaai of Pizza bakken

Prijzen

Vlaaienbakken
€ 18,50 p.p. Min. 15 personen.  Gewoon gezellig Limburgse vlaaien bakken naar oud recept ( 2 stuks klein formaat). Iedereen bakt zijn eigen oud Limburgs vlaaitje en kan hem meenemen of ter plekke warm opeten. (duur ca. 2 uur). Met koffie/ thee 20,- pp.

Pizzabakken
€ 15,50 p.p. Min. 15 personen. Gewoon gezellig de pizzadeeg maken, rijzen laten, uitdrukken in de vorm, beleggen met heerlijke  ingredieenten naar uw smaak ( ca 3  kleine pizza's  dik belegd). Ter plekke warm opeten, de hoeveelheid is voldoende voor een volledige maaltijd. (duur ca. 2 uur).

 


Prijzen zijn à contant. Voor facturering achteraf brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.  Op al onze activiteiten zijn de volgende voorwaarden van kracht.

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia