tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Advies & Reserveren

 

Trainingen, cursussen, workshops en partners van kennis programma's kunnen  in onze accommodaties worden verzorgd door uw   eigen coaches en trainers of door onze samenwerkingspartners.  ( eendaags of meerdaags).
Dee  Paradijsvogels bieden u en andere activiteiten aanbieders of evenenementen bedrijven  graag een mooie  plek aan voor uw activiteit. We werken graag met u samen in co-creatie. We noemen dit groen-sharing op onze uitzonderlijk mooie locatie.
Groen - sharing. Doet u mee?  We zijn op dit moment bezig een netwerk van coaches en trainers te fomeren die zo nu en dan van onze locatie gebruik willen maken als uitvalsbasis in het groen voor hun training of coachingprogramma. We proberen  de deelnemers aan dit netwerk met elkaar in verbinding te brengen en wie weet, samenwerking, een gezamenlijke agenda van trainingen op een website waar mensen op in kunnen schrijven, nieuwe producten, en in ieder geval vrienden voor het leven... Neem contact met ons op en join the club van de Paradijsvogels. info.
We  zijn voor dit samenwerkingverband voor coaching en trainingen genomineerd voor de groene Helden Limburgprijs 2017. 

Workshop geweldloze  communicatie ( giraffe en jakhals). Onbedoeld communiceren we  soms op een voor de ander intimiderende of onpretige wijze. Op een onbedoelde manier sluiten we de ander af voor onze boodschap. Via het giraffe en jakhals inzicht verkrijgt men een verhelderend inzicht  in de eigen communicatie. Spreek in termen van verlangens en wensen naar de ander, een leidraad in communicatie op geweldloze wijze. Kosten 30,- per dagdeel  incl. koffie en thee op basis van 15 deelnemers. Duur een dagdeel. Verzorgd door Xandra Haas van   Xafier HRM.

Teambuilding  met creatief denken en persoonlijk ondernemerschap of cursus "Ont"-wikkelen naar menskracht, groei , winst, patroondoorbrekend denken, vertrouwen of duurzaamheid. ( allemaal aparte workshops)  Kosten op aanvraag . Duur een of twee dagdelen of meerdaags. De  items lerende organisatie en  persoonlijk ondernemerschap zijn altijd min of meer geintegreerd in  de anderecursussen.  Verzorgd door Xafier HRM.

Workshop lichaamstaal (een dagdeel) Lichaamstaal weerspiegelt wat er intern in jou omgaat. Leer je eigen lichaamstaal kennen en beinvloeden en ook die van anderen lezen. De training gaat in op jou lichaamstaal. Na de training ben je je bewust van  jouw lichaamstaal en kun je die waar nodig aanpassen. Je kunt je lichaamstaal aanpassen om krachtiger en zelfverzekerder over te komen en effectiever  in je communicatie te zijn. Kosten 30,- per dagdeel op basis van 15 personen incl. koffie en thee.  Door  www.enwatnu.nl  door Carin Hoppener.

Spirituele of inspirerende  belevenissen met "levensmozaiek".
Wandelen  op een spirituele wijze. Met gedichten en meditatieve momenten onderweg  zijn.
Met de theologe  Claudia Theinert op pad. Schrijven met  uw innerlijke bron en  de natuur als inspiratie, laat alle creativiteit  opborrelen. www.levensmozaiek.nl  Kosten 30,- voor een dagdeel  incl. koffie en thee op basis van 15 personen.
Contacten lopen via de Paradijsvogels: info@paradijsvogels.nl of  06-46432582. Te combineren met een bezoek aan de inspiratieboomgaard,Taii Chi , Yoga, Nordic Walking, wandelingen met gids en andere lichaamsgerichte activiteiten.        
Weten over eten. een onderwerp dat tegenwoordig volop in  de belagstelling staat: veel visies en opinies. Maar wat weten we allemaal over dit onderwerp? Een bijeenkomst met Tonnie van www.eet-weten.net  gaat over eten, eetgedrag, verstoord eetgedrag, visies over voedselproductie en bereiding en niet alleen over gezond zijn, gewicht, afvallen en bewegen. Kortom de etende mens van baby tot bejaarde, als centrale punt in de omgeving die het eten aanbiedt.
Tonnie  is gezondheidscoach en teamcoordinator in het multidiciplinaire gezondheidscentrum deDreesch. Na de workshop is individuele begeleiding mogelijk. De kosten  van deze cursus zijn €30,- op basis van een dagdeel incl. koffie en thee op basis van 15 deelnemers. Meer informatie op www.eet-weten.net   

In voorbereiding....... "Zet die letter op papier".  Creatief schrijven.   Schrijfcursus in verwondering.
Schrijfmiddag ( of ochtend) luchtig tot diepzinnig, van snapshot tot doorwrocht.... We vinden iets in ons zelf of delen het met anderen. met Jos Rosenboom 

Een van de activiteiten in de natuur is "Houthakkers in de Limburgse heuvels".
Het houthakkersprogramma daagt een groep fysiek uit voor een mooiere natuur. Afhankelijk van de wensen, groepsgrootte en het jaargetijde wordt er  na een korte insteuctie begonnen met het werk. Het kan gaan om om het snoien van Limburgse bossen, knotbomen, of holle wegen. 's Zomers kan er met de zeis worden gewerkt en in het vroege voorjaar werken we in poelen. we gebruiken het werk in het landschap als activiteit omhet team een relevante prestatie te laten behalen   Vitamine groen.  Mensen in aktie laten reflecteren kan ook. begeleiding Jan Kleuskens of anderen. groepsgroote tot 30 personen. Kosten ca 25,- pp met lunch.


Aanbevolen coaches, trainers  en begeleiders door de Paradijsvogels.

Xandra Haas.r(Xafier HRM)
Wandelcoaching,,,  persoonlijk ondernemerschap, feminine leadership,  ontwikkelingsgerichte ondersteuning, employability, innoveren in organisaties. Een verfrissend aanpak. www.xafier.nll  , mail: info@xafier.nl  tel: 06-27047916 Zie workshop ( 2x) hierboven.

Tonnie Kleijnen voedseladviseuse www.eet-weten.net  Weten over eten. Zie workshop hierboven.

Carin Hoppener HRM, cursus lichaamstaal, communicatie, coaching.   www.enwatnu.nl Zie workshop hierboven en andere workshops.

Met Claudia Theinert op pad voor een inspiratiedag. Claudia is theologe. Bezoek aan de inspiratieboomgaard.  Schrijven met  uw innerlijke bron en  de natuur als inspiratie, laat alle creativiteit  opborrelen. www.levensmozaiek.nl.

Competenza Jack Verreusel
Trainingen op gebied van leiding geven, samenwerken, teambuilding en communicatie. Coaching,  training en advies. Persoonlijk en voor bedrijven. Tel  06-14644315 Web: 5www.competenza.n lEmaili: Jack@competenza.nl

Christiannen Veldkamp van VivaVeda (Coaching en Counseling) Talentenpreuvenement.
Tijdens een workshop "Jij en je"talenten""  ontdek je niet alleen je talenten, maar gebeurt er veel meer. Je krijgt een impressie wat je talenten voor je kunnen betekenen. Hoe kun je talenten activeren en ontwikkelen? Hoe kunnen ze je van dienst zijn bij het maken van keuzes ( school en beroep). hoe breng je meer balans in je leven en hoe maak je je dromen waar. Heel mooi om deze ontdekkingsreis naar je talenten te doen en je te realiseren  wat een innerlijke rijkdom je bezit.  www.vivaveda.nl 06-42203717.

Jacqueline Dieteren
Spiritueel  Centrum Yuna begeleidt diverse worshopsop onzee  lokatie. Kijk voor haarprogrammaa en activiteiten op www.spiritueelcentrumyuna.nl .

Jan Kleuskens  Natuurcoaching en adventure education.
Begeleider van teamervaringen in de natuur. Natuuronderhoud  als uitdaging. Vitamine  groen,  mensen in actie reflecteren of als fysieke uitdaging. j.kluskens@ikl-limburg.nl

Energiemanagement op  maat.
Mariska van  der Werf, schrijfster van het boek Geluk is een keuze, verzorgt de Workshop Energiemanagementop,maat.
Inspirerend,,  energiegevend; een belevenis die je pakt. Duur: minimaal 1 dagdeel. Begeleider: Mariska van der Werf. Website: www.gelukiseenkeuze.nl Mail: mariska@gelukiseenkeuze.nl
  
Processs  Coaching "Keihard menselijk".
Teambuilding,, trainingen, Teamexperiences -learning bij doing. www. Processcoaching.nl en www.teamexperience.nl
Creatief  denken is een trainingsprogramma waarin gericht de nadruk ligt op het doorbreken van denkpatronen om te komen totnieuwe,visies,  het oplossen van vragen,  aanpak van probleemstellingen.
Doel:  Leren hanteren en stimuleren van creatieve denktechnieken. Na de training zijn de deelnemers in staat zelf de technieken in de eigen werksituatie toe te passen.
Doel:  Vormgeven en faciliteren van creatieve brainstormsessies. Het leren omgaan met groepsdynamische processen, waarbij de persoonlijke presentatie van de facilitator als een belangrijk onderdeel van dit proces wordt beschouwd. Leren omgaan met materialen en hulpmiddelen. De deelnemers zijn na de training in staat zelf een creatieve denksessie te faciliteren en de technieken toe te passen.
Process Coaching Fritst Schoeren Reijmerstokkerdorpsstraat  2 Reijmerstok.Tel::  0031-43 450415  Mobiel 0031-6-22473902.
Email :info@processcoaching.nl  Website : www.processcoaching.nl en www.teamexperience.nl

Francineee  Derks Axia Trainingencoaching.
Training  – coaching mediation en teambuilding, workshop creatiefdenken.
Bovenstehof. 26. 61322 SL Sittard. Website www.axia-trainingen.nl.  046-4529082 06-51991780 info@axia-trainingen.nl

Spirituele of inspirerende  belevenissen met "levensmozaiek".
Wandelen  op een spirituele wijze. Met gedichten en meditatieve momenten onderweg  zijn.
Of met de theologe  Claudia Theinert op pad. Schrijven met  uw innerlijke bron en  de natuur als inspiratie, laat alle creativiteit  opborrelen. www.levensmozaiek.nl
Contacten lopen via de Paradijsvogels: info@paradijsvogels.nl of  06-46432582. Te combineren met een bezoek aan de inspiratieboomgaard..Taii Chi , Yoga, Nordic Walking, wandelingen met gids en andere lichaamsgerichte activiteiten.
 Contacten lopen via de Paradijsvogels info@paradijsvogels.nl 06-46432582 of 043-3064951.

Wielercentrum, Zuid  Nederland.
Opleidingen,  workshops en trainingen voor wielersporters. Hoeve ten Bosch voor een meerdaags fietsevenement met uw vereniging ondersteund met de kennis van professionals.

Ad Wijnands ex wielrenner.
Sport  Technisch District Coordinator KNWU – Limburg Wielrentrainer.
E-mail :ad.wijnands@wielercentrum-zuidnederland.nl.
Ruud Motke.
Facilitair-manager Wieler-CentrumZuid-Nederland.:E-Mail: info@vefato.nl

Phobo 
Jos Haartmans Pycholoog en orthopedagoog. Geleen  www.phobos.nl
Hett verzorgen van teamgerichte nascholing voor schoolteams en/of geselecteerde groepen (remedial teachers, psychologen,orthopedagogen).
Hett begeleiden van scholen bij implementaties van onderwijsvernieuwingen en in het bijzonder leerlingzorgsystemen en leerlingvolgsystemen.
Het coachen vanleerkrachten.
Het geven van stressvoorlichting en stresspreventie-trainingen voorleerkrachten.
Het ontwikkelen van observatiesystemen, handelingsplanmodellen en schoolorganisatiemodellenvoortleerlingenzorg.
Het  in eigen praktijk verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, alsmede behandeling van kinderen en jeugdigen in de leefijd van 6-21 jaar

Drs. Anna Brink docente open universiteit van Maastricht.
Trainingen communicatie, conflicthantering, RET (Rationele Emotieve Training) technieken.Tel. 043- 325989

Amaseu.
Organisatiebureauu voor bijzondere trainingen en processtimulering
Overtoom 373 i
1054 JN Amsterdam.
010-206383123  ( Emily Scott-Wilson  www.amaseu.com

TeambuildingrParadijsvogels.
Voor  de fun en alsteambuildingsactiviteiten,( o.a. teambuilding met creatief denken en persoonlijk ondernemerschap.).
Schapendrijven,  teambuilding, woodcarving, maatschappelijke outdooractiviteiten,brainstormlokatie,egrondkuiloven,bouwen, vuurzuil,   schattentocht met GPS, bergboerengolf etc. een leuke en inspirerende dag op een erg mooie plek in de natuur in  het mooiste stukje van Limburg "Cottessen bij Vijlen".www.paradijsvogels.nlg voor diverse mogelijkheden, teambuilding, sport, spel, avontuur en gezellig buiten etc.

Schilderen van landschap, natuur, vrije impressies of leuke objecten. Alle materialen aanwezig en evt. deskundige begeleiding mogelijk.

Heuvellandgames en Outdoor Teambuilding. Lokatie Vijlense bossen of eigen terrein bij landgoed Cottessen. Outdooractiviteiten: boogschieten, funspelen, Zuid-Limburg hillgames, mega touwtrekken, paalduwen, paalgooien, A- lopen, GPS tochten, oriëntatietochten, (geologie-fossielentocht, avondtocht naar blokhut, blokhuttentocht, hike-bostocht. Outdoor teambuildingsprogramma's op maat.

In overleg begeleiding bij natuurprojekten in samenwerking met natuur en milieu educatief centrum Maastricht.(CNME). Excursies voor kinderen in de natuur vlakbij de accommodatie (schoolgroepen). Waterprojekt, schapendrijven, geuldalontdekset, GPS tochten, (natuur) gidswandelingen, veldwerk , natuuronderhoud etc.. Invulling in overleg.

Contact:
Paul Franssen2Cottessen 12  - 13  of Hopschet6,6 6294  BLVijlen
06-464325822 of  043-3064951.
Email: info@paradijsvogels.nl

Paradijsvogels ...vakantie in vakwerk voor levensgenieter op  een plek waar..... de hemel de aarde raakt ......s

 

.

Trainingen en coaches

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia