Fr | De | En

tel: +31(0)6-46432582

Paradijsvogels

Paradijsvogels

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

Welkom bij Paradijsvogels

Locaties

Groepsaccommodaties van de Paradijsvogels liggen verspreid in het met 5 sterren bekroonde Zuid Limburgse Heuvelland, het mooiste stukje Nederland, zijn allemaal monumentale vakwerkboerderijen.


Groepsaccommodatie "Hoeve ten Bosch" en vakantiewoning "Huize ten Bosch" liggen in Cottessen, het mooiste gehucht van Limburg en op steenworp afstand van de Belgische grens. Groepsverblijf "Op de Hopschet" ligt  in bergdorpje Vijlen.

"Hoeve ten Bosch" ( 18-40 pers) en "Huize ten Bosch" (4-10 pers) liggen geheel vrij en ver weg van de alledaagse drukte in het prachtige Cottessen. Omgeven door bos, weilanden en eigen hoogstamboomgaarden kunt u hier heerlijk tot rust komen en veel activiteiten ondernemen. Hoeve ten Bosch is een van de 10 groene hotspots van Nationaal Landschap Zuid Limburg. ( Geuldal). Hier is een van de mooiste panoramauitzichten van Zuid Limburg.

"Op de Hopschet" is een ruime rustieke vakwerk groepsaccommodatie geschikt voor 12-28 personen. Landelijk gelegen midden in bergdorp Vijlen. Hier zijn goede openbaar vervoer verbindingen, diverse restaurants, bakker en een buurtwinkeltje.

Verder zijn mogelijk Groensharing (uw activiteit op ons  groene terrein), bijzondere verjaardagen of familiefeesten met activiteiten, huwelijken in het groen of op de hei -brainstormdagen tussen de bomen in bijv de boomhut ( t/m 12 personen), kleinschalige evenementen of festivals.

Alle groepsaccommodaties liggen centraal in het Heuvelland. In de directe omgeving liggen pittoreske gehuchten en kleine dorpen zoals Rott, Epen , Vijlen, Mechelen en Slenaken. Bij de grotere dorpen zoals Vaals en Gulpen zijn grotere supermarkten en zwembaden. De aangrenzende Belgische Voerstreek is naast ons eigen Heuvelland ook een bijzonder gebied voor een vakantie, trainingen, workshops, wandel-, fiets- mountainbike- en trektochten.

Bezoek ook de prachtige steden: Aken, Maastricht en Luik. Ook het subtropische zwembad Mosaqua in Gulpen en het thermale bad Thermae 2000 in Valkenburg zijn meer dan de moeite waard.

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina.  

 

Nieuwtjes

informatie

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

info@paradijsvogels.nl

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: +31646432582

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia