tel: +31(0)6-46432582

Paradijsvogels

Paradijsvogels

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

Fr | De | En

Nieuwtjes

24 juni de dag van de kampvuurmuzikant bij de Paradijsvogels in Cottessen ( Cottessen 12 Vijlen - volg de borden Cottessen en Hoeve ten Bosch.)  Een landelijk initiatief van de Groene Koepel. ( natuurkampeerterreinen)

Middagprogramma op 24 juni
13 uur wandeling met landschapsgids door het 5 sterren landschap van het Geuldal.  ( kosten 3,-).
15 uur schapendrijven met bordercollies ( kosten 7,50)
17 uur met z'n allen pizza's klaarmaken en bakken in de houtoven en dan smullen maar. ( 15,-)
Als aanbod het gehele middagprogramma voor 20,- .

Avondprogramma kampvuurmuzikanten 24 juni
19 uur opening van het muziekprogramma rondom het kampvuur. ( toegang 5,-)
Optreden van 5 groepen tussen 17 en 23 uur door Rinzo en de Hey Hey Boys, Troubadour Brigitte, Kenjahora, R3rewind acoustic en Solid Three
23 uur  einde van het wedstrijdgedeelte, daarna nog doorgaan zolang het gezellig is met spontane optreden van uit het publiek of toegiften. 
24 uur  bekendmaking van de winnaar.
Er zijn drankjes verkrijgbaar, bbq, pannekoekjes, wraps en andere kleine versnaperingen verkrijgbaar.  Redelijke prijzen voor de dranken, Gratis parkeren. Bonnen inwisselbaar tegen kleine versnaperingen, streekproducten of terugbetaling per bank. Voorinschrijving mogelijk tot 23 juni via info@paradijsvogels.nl en per bank NL80RABO01556.95.061 tnv . P. Franssen.De Blog van de Paradijsvogels.
Scrol naar beneden om onze agenda van 2017 te zien.

2 juli ontmoetingsdag van trainers en coaches in het groen die in cocreatie met de Paradijsvogels het groen en de omgeving in hun werkzaamheden willen benutten. U kunt  uw uitnodiging aanvragen via info@paradijsvogels als u geinteresseerd bent. U krijgt dan ook een podium. Netwerken en kennismaken in het groen. Tevens familiedag voor de uitgenodigden met enkele activiteiten voor de jeugdigen.  De dag duurt van 11 - 17 uur  en er wordt voor een eenvoudige lunch gezorgd. De dag wordt u gratis aangeboden door de Paradijsvogels als gevolg van het behalen van de Groene Heldenprijs Limburg 2017.

-24 juni de dag van de kampvuurmuzikant.

- 19- 20 mei La fete de  la nature. diverse activiteiten bij de Paradijsvogels. ( gidswandeling en bloemen proeven. )

- 2017  is voor ons het jaar met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en samenwerking met anderen. Graag werken we met u samen in co-creatie met cursusaanbieders of activiteitenaanbieders die meerwaarde hebben voor u en de Paradijsvogels.

- 28 maart  is in het Gouvernement in Maastricht de finale van  de Groene Helden Prijs Limburg 2017. De Paradijsvogels zijn weer genomineerd evenals in 2017.  Het thema is ""Groen versterkt je kracht"". In dit thema wordt aandacht gevraagd voor de positieve invloed van natuur en landschap in mensontwikkeltrajecten bij coaching en trainingen. De Paradijsvogels willen een netwerk van coaches en trainers die het belang van de groene omgeving  binnen hun werk ook inzien, gaan vormen. dus meld je aan bij info@paradijsvogels.nl of kom eens langs voor een gesprek. Iedereen kan meedoen die actief in het netwerk wil participeren en zo nu en dan een activiteit bij de Paradijsvogels wil uitvoeren.

- Vanaf 1 april is de inspiratieboomgaard weer geopend. Aanmelden voor een bezoek is wel verplicht. De mogelijkheid bestaat om een uitgebreider  arrangement met begeleiding te  reserveren voor een op maat programma.

- Samen met onze  partners Tonnie Kleijen van eet - weten en Noel Jaminon ontwikkelen we een integraal concept voor de jeugd voor natuur begrip en beleving,  gezondere voeding,  bewustzijn gericht in eerste instantie op basisscholen en daarna ook op adolecenten en volwassenene.
Het  kleine speelhuisje bij de Paradijsvogels dat het startpunt van het project vormt van ""Het Bonte Bosvogeltjesbos"" is al klaar. Basisscholen kunnen zich aanmelden  als pilot kandidaat .

- Wij bieden Groen-sharing aan op onze Groene Hotspot Hoeve ten Bosch in Cottessen. Ook U kunt de bijzondere groene serene plek van de Paradijsvogels met infrastructuur tijdelijk van ons lenen of meegebruiken. Wij bijv. de catering en u verzorgd uw eigen programma eventueel in co-creatie met activiteiten met ons. Nieuwsgierig hoe het werkt?  Bent u een evenementenbureau, bedrijf of zzp-er met een activiteit waarbij groen, stilte en ruimte betekenisvol zijn? Bijvoorbeeld bij een coachingsdag, training op de heidag, teambuilding, vergadering tussen 4 bomen,  inspiratie- of brainstormdag, een bindingsdag, teamuitje, evenement, huwelijksfeest of een leuke actieve verjaardag met een aktieve inslag, schilderdagje, of gewoon met een eigen evenement. Neem contact met ons op. Bel of mail ons  naar info@paradijsvogels.nl

Agenda 2017


- 10-12 febr. Dutch filmfestival  Zie programma 
www.dmff.eu. Bij de Paradijsvogels vond  op 30 nov de voorpremiere plaats van de familiefilm Sepp de Wolvenvriend. Bekijk de trailer. Een aanrader om deze film te gaan kijken. Vanaf 15 dec in de bioscoop.

- 28 maart  is in het Gouvernement in Maastricht de finale van  de Groene Helden Prijs Limburg 2017. De Paradijsvogels zijn weer genomineerd evenals in 2017.  Het thema is ""Groen versterkt je kracht"". In dit thema wordt aandacht gevraagd voor de positieve invloed van natuur en landschap in mensontwikkeltrajecten bij coaching en trainingen. De Paradijsvogels willen een netwerk van coaches en trainers die het belang van de groene omgeving  binnen hun werk ook inzien, gaan vormen. dus meld je aan bij
info@paradijsvogels.nl of kom eens langs voor een gesprek. iedereen kan meedoen.

- Vanaf  1 april De Inspiratieboomgaard is weer open. ( aanmelden  verplicht)

- 15 -16 april Amstel Gold Race . U kunt  met uw fietsgroep als u meedoet aan het fietsevenement op zaterdag nog reserveren met uw groep in een van onze groepsaccommodaties.

-  3 weekeindes  in april ( 15-16, 21-23 en 28-29 april. We doen ook dit jaar weer mee aan de bloesemwandeltochten  van de Stichting Ondernemend Bloesemlint . U kunt dan bij ons ook meedoen aan leuke  activiteiten ( bergboerengolf en mergelcarving) zonder aanmelden.

24 juni is bij de Paradijsvogels de wedstrijd kampvuurmuzikant. met  meerdere artiesten ( Artiesten kunnen zich nog aanmelden bij info@paradijsvogels.nl het geheel vindt plaat op de langste dag van de zomer in de avonduren natuurlijk van 19 - 23 uur met mogelijk nog een kleine uitloop.

- Gepland op 2 juli ontmoetingsdag voor coaches en trainers die de meerwaarde van groen in hun werk in practijk willen beoefenen bij de Paradijsvogels. Kennismaken met het concept groen- sharing. U kunt alvast inschrijven om een plaatsje te bemachtigen. Van u wordt ewel verwacht dat u een aktieve presentatie of workshop doen over uw activiteit of bedrijf  aanmelden via
info@paradijsvogels.nl.  www.paradijsvogels.nl of www.xafier.nl U kunt dan kennismaken met ons concept van groen-sharing.


-2017  is voor ons het jaar met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en samenwerking met anderen. graag werken we samen in co-creatie met cursusaanbieders of activiteitenaanbieders die meerwaarde hebben voor de Paradijsvogels.

-Wij bieden Groen-sharing aan op onze Groene Hotspot Hoeve ten Bosch in Cottessen). Wij lenen de bijzondere groene serene plek van de Paradijsvogels met infrastructuur en catering en u verzorgd uw eigen programma eventueel in co-creatie met activiteiten met ons. Nieuwsgierig hoe het werkt?
Neem contact met ons op. Bel 06-46432582 of mail ons  naar info@paradijsvogels.nl
 Agenda 2016

 

- 28 nov , voorpremaire van de film Sepp de wolvenvriend op de alm bij de Paradijsvogels inj Cottessen. aanmelding via de scholen. Speciaal voor kinderen. Voorafgaand zal er een tocht met koebellen, een ponny etc naar de alm gemaakt worden en daarvan wordt een film gemaakt.

- 28 maart ontvingen we de  Groene Heldenprijs Limburg 2016. Een prijs voor duurzaamheid en samenwerking. samen met de Paradijsvogels , Xafier HRM en Borgottis een leuke opsteker voor een duurzaam initiatief.

- 17 april Opening inspiratieboomgaard om 15 uur. Daarna geopenddaarna  voor groepen na afspraak  info@paradijsvogels.nl


- 16 en 17 april Amstel Gold Toertocht en wedstrijd.

- 20, 21 en 22 mei Drielanden Driedaagse Nordic walking met Rene Spierts bij de Paradijsvogels.

- 26 juni Bedrijven ontmoetingsdag. De Pardadijsvogels en Xafier HRM nodigen u uit . Inschrijven via info@paradijsvogels.nl

- 11- 14 aug. Heuvellandvierdaagse. info

- 6 sept. Idee van groen-sharing omarmd door de tweede kamer. 128 duurzame ideen werden genomineerd als beste ideen  uit hetpubliek van nederlanders. Wij waren er ook bij. Mooi toch een prijs voor Duurzame Dinsdag.

- 30 november  Vertoning van Sepp de Wolvenvriend op de alm van de Paradijsvogels in Cottessen in samnewerking met het Berggdorpje Vijlen en Dutch mountain Festival. www.dmff.eu  Het DMFF festival vindt plaats van 10-12 februari 2017.

-

 

 

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

info@paradijsvogels.nl

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: +31646432582

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia