Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Bij de Paradijsvogels kun je natuurkamperen met groepen. ( niet individueel en op de bonnefooi aankomen, dat geeft teleurstellingen). We zijn aangesloten bij de Groene Koepel van natuurkampeerterreinen.
Reserveren vooraf is noodzakelijk. Wij stellen ons terrein maar een beperkt deel van het jaar open voor groepen en doen dat met het concept private-camping. Dus alleen uw groep is dan op het kampeerterrein aanwezig en geen andere groep.
Een kampvuur is mogelijk.
De voorzieningen zijn echt basic. Het is een fantastische mooie plek  met een mooi landschapspanorama. U zit in het vijf sterren gebied van het Geuldal.
Vraag ernaar . Wij adviseren de kampeerplek te combineren met een van onze accommodaties ( Hoeve ten Bosch of Huize ten Bosch), dat geeft ook uitgebreidere voorzieningen wat betreft  samitair en keuken. En biedt u ook een evt verwarmd binnenverblijf met  extra slaapplekken.
We nodigen u graag uit deze "paradijselijke" plek vooraf te komen bekijken alvorens u reserveert. Vragen en reserveringen aan info@paradijsvogels.nl

Natuurkampeerterrein voor Groepen

Tarief

Prijzen voor het kamperen voor  groepen vanaf 25 personen en minimaal verblijf van 3 dagen:  10,- pp per nacht. Incl bijdrage  natuurkampeerterreinen ( Groene Koepel), Excl. gemeentelijke belastingen 2,10 pppnacht.

We geven de voorkeur aan kamperen in combinatie met een van onze groepsaccommodaties of vakantiewoning, deze zijn te vinden op deze site.

Verder zijn er mogelijkgeden gebruik maken van onze activiteitenprogramma's van boerengolf en andere activiteiten. Zoals schapendrijven met bordercollies, mergelcarving, huifkartocht, vlaaienbakken, pizza bakken ( als maaltijd), pimp m'n klomp, schilderen, wandelingen, kompastochten, boogschieten, funspelen, zuid-limburgse hillgames, GPS tochten (hike), teambuildingsgames, woodcarving, landschapswandelen onder leiding van gids of GPS, voetbalgolf, geuldalontdekset voor de jeugd, schilderen, barbeque, bier of wijnproeverij, ontbijt, lunch, buffet, koffie en vla etc. in de schuur , op het landschapsterras of blokhut.

De lokatie is bij vakwerk groepsaccommodatie Hoeve ten Bosch in Cottessen
Vijlen, Cottessen 12 - 13  Vijlen. Een Groene Hotspot locatie. Zie onze routebeschrijving.
 
Prijzen zijn à contant. Voor facturering achteraf brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.  Op al onze activiteiten zijn de volgende
voorwaarden van kracht.

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia