Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Groensharing

Met groensharing bedoelen we een samenwerkingsvorm tussen u en ons waarbij we voor een door u georganiseerde activiteit onze groene plek of terrein openstellen. Deze samenwerkingsvorm is bedoeld voor organisatiebureaus met hun eigen aktiviteit, maar ook voor een schildergroepje, zzp-ers, verandertrajecten, coachingstrajecten, brainstorming,  waarbij de rust en ruimte van de plek een gunstige invloed hebben op de processen. Verder  teambuilding met eigen trainers of die van ons netwerk. Verder kunt u denken aan huwelijken in het groen, brainstormdag ( slapen kan ook) , basiccamp, ontmoetingsdag, werken in de natuur, inspiratiedag in de inspiratieboomgaard en  werken in de natuur. U kunt het verder bedenken. Liefst vinden we vormen waarbij wij aanvullende activiteiten en/of catering kunnen doen. Kom eens kijken na afspraak of  stuur een email met uw vragen naar info@paradijsvogels.nl  voor meer informatie.
Met name in 2017 maken we een speerpunt om een netwerk van coaches, trainers met activiteiten  gericht op mensontwikkeling  te formeren. We ondersteunen dat netwerk met bijeenkomsten,  een ondersteunenende ontmoetingsdag en  website waarop u  uw  aanbod kunt publiceren. Het doel is ook te komen tot onderlinge samenwerking, ondersteuning en uitbreiding van uw activiteiten  liefst op onze locatie in het groen van de Paradijsvogels. We hebben  hiervoor de Groene Helden Prijs Limburg 2017 gekregen. Dus sluit u aan bij de club en doe mee en have more fun. Er zijn geen kosten verbonden aan de aanmelding. Aanmelden kan  via info@paradijsvogels.nl.
 
Zie hier voor meer informatie van onze trainingsmogelijkheden en netwerk.

Groensharing en samenwerking

Tarief

De tarieven zijn maatwerk en zijn afhankelijk van onze inbreng , groepsgrootte en tijden. Neemt u contact met ons op om uw plannen te bespreken. Of  u stuurt een info aanvraag naar ons: info@paradijsvogels.nl

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia