Auwershoes

"Vakantie in Ransdaal  Zuid Limburg 

Mobirise


Faciliteiten 

aparte zithoek met open haard
ruime keuken van alle gemakken voorzien
12 slaapkamers
7 douches en 7 toiletten verspreid door het huis
2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen aanwezig
veel Wi-Fi
groot terras zon en schaduwrijk
rolstoeltoegankelijk
speelveld, schommel, wip, buiten ping pong, volleybalveld
gebruik blokhut met ping pong en tafelvoetbalspel
jeu de boulesbaan
houtbakoven of tractor met electrische oven
geweldig openbaar vervoer Maastricht 15 min Valkenburg 7
min. Heerlen 10 min.
defibrilator aanwezig
BBQ


Vakore 18-37 personen

Groepsaccommodatie Het Vakore – genoemd naar de stal voor de dieren - heeft een zeer ruime woon-eetkamer met verschillende zithoeken. In één zithoek is een open haard, tv en Wifi. De begane grond van groepsverblijf Vakore is rolstoeltoegankelijk met uitzondering van de keuken.
Bij Vakore hoort een ruime keuken met twee koelkasten, twee gasfornuizen, twee ovens, twee spoelbakken, een vrieskast, magnetron, groot koffiezet- apparaat en vaatwassers en alle benodigde keukengerei om zelf een maaltijd te bereiden.
Vakore heeft een eigen ingang. Bij de accommodatie hoort een grote buitenruimte met trapveldjes, speelvoorzieningen, jeu de boules baan, ruimte om te barbecueën en een origineel Limburgs bakkus (een stenen buitenoven).

Onder de bomen is het heerlijk zitten, er is dan ook gezorgd voor voldoende buitenmeubilair. Omdat het erf van de omgeving is afgescheiden met een hoge heg en prachtige kastanjes, heeft het erf een rustig sfeertje. Relaxen gaat helemaal vanzelf!

De 12 slaapruimtes van Vakore liggen op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. De 2 tweepersoonskamers op de begane grond en de bijbehorende douche en toilet zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van speciale gehandicaptenvoorzieningen.

Op de eerste verdieping: 2 tweepersoonskamers, 3 vierpersoonskamers (2 bedden, 1 stapelbed), 1 zespersoonskamer (4 bedden, 1 stapelbed). Op de tweede verdieping zijn 1 tweepersoonskamer en 2 vierpersoonskamer (2 bedden, 1 stapelbed). Op alle kamers is een wastafel en een ruime leg-/hangkast. De sanitaire voorzieningen (7 toiletten, 6 douches) zijn verspreid door het hele huis. Er zijn 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen.

Bij aankomst wordt uw gehele gezelschap getrakteerd op echte Limburgse vlaaien; wij (5 lekkerbekken) stellen een traktatie op een lekkernij uit uw streek ook erg op prijs!

Woonkamer
Schapendrijven
Keuken
Bakoven
De koeien
Groepsverblijf
't Auwershoes

 
Jos Soogelee
Ransdalerstraat 41
6311 AW Ransdaal

Tel: +31 622514083
Email: jsoogelee@gmail.com  • Ik heet u alvast van harte
  • welkom bij 't Auwershoes!
  • Jos Soogelee

  • GPS: N 50.8634524, E 5.891561  
  • Google Maps: Auwershoes


Start your own web page with Mobirise