tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Actuele activiteiten waar u zich ook vaak individueel kunt inschrijven.

We ontvingen gisteren 8 maart 2017 de nominatie  van de Groene Helden Limburgprijs 2017. Op 28  maart is in het Gouvernement de  finale. Maar we zitten zo wie zo in de prijzen. Het project waarmee we deze prijs in de wacht sleepten is dat we een netwerk van coaches, trainers in mensontwikkeling willen formeren rond de locatie van de Paradijsvogels waarbij we de inzet van " de groene omgeving" als positieve factor in de  trainingen willen benutten. wetenschappelijk onderzoek tootnt dat ook aan. Bovendien weet iedereen dat er een bepaalde  werking uitgaat van de groenbeleving die positief werkt op de mensen. De bedoeling is verder dat het netwerk  een ontmoetingsdag krijgt aangeboden waar men zich kan profileren en met elkaar kennis kan maken. Verder  hopen we dat  dit netwerk effectief zal zijn en de samenwerking zal aanwakkeren en miichien zelf uitmonden in nieuwe  vormen van trainingen. De bedoeling is tevens een  portaal website te maken waarop u  mensen kunt werven voor uw cursussen. Meld u aan, het kost u voorlopig helemaal niets.

Op zaterdag 24 juni 2017 vindt bij de Paradijsvogels een  kampvuurmuzikantenfestival "de bestekampvuurmuzikant" plaats in de avonduren. Musikanten worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze wedstrijd. Publiek kan  zich na aanmelding ook  opgeven kan via info@paradijsvogels.nl en muzikanten ook via  www.debestekampvuurmuzikant.nl  Dit evenement wordt mede ondersteund door   De Groene Koepel.
Lokatie is de Paradijsvogels Cottessen 12  Vijlen.  ( volgen borden Cottessen en Hoeve ten Bosch) 

De inspiratieboomgaard:  U bent van harte welkom na reservering.

- Einde juni of begin juli 2017 is er weer op  ( zondag) een  "Bedrijven ontmoetingsdag".
Deze dag  is bij de mooie plek van de Paradijsvogels in Cottessen.  U kunt nog deelnemen. Vooral bedoeld voor kleine ondernemers die  nog een platform kunnen gebruiken. U krijgt de gelegenheid om uw passie en of bezigheden met anderen te delen. Verder is het  mogelijk  kennis te maken met  het groensharingsconcept van de Paradijsvogels. Deelname met  eigen presentatie/demo/workshop is kostenloos.  Tijd tussen 11 en 17 uur. Een broodje en drankje is verkrijgbaar.
Reserveer nu.
 
Inspiratiedag.
Van april tot en met november is het mogelijk groepsgewijs een Inspiratiedag ( 1 of 2 dagdelen) te doen bij de Paradijsvogels.
De inhoud wordt samengesteld in overleg met u. Uw partners op deze dag zijn de Paradijsvogels ( www.paradijsvogels.nl) en Levensmozaiek (www.levensmozaiek.nl)
Voorbeeld van de invulling van de dag kan zijn bijv bezoek aan de inspiratieboomgaard bij de Paradijsvogels in Cottessen, verdieping naar aanleiding van het bezoek aan de boomgaard, (stilte-)wandeling in Cottessen, Vijlenerbos en Geuldal, gedichten schrijven in de natuur, maak een kuntwerk uit de materialen uit de natuur, schilderen van uw hartewens of een andere activiteit van de Paradijsvogels bijvoorbeeld samen pizza’s bakken en gezamenlijk opeten. Een lunch of koffie met vlaai is ook mogelijk.
Dit wordt een dag die u niet snel zult vergeten. Hartelijk uitnodigend: Claudia Theinert en Paul Franssen in co-creatie.

Samenwerking gezocht in co-creatie.
2016 is voor ons het jaar van de samenwerking. hebt u een leuke activiteit, maar geen geschikte plek om het te doen. Neem dan contact met ons op om samen te werken in co-creatie en groen-sharing. Mail: info@paradijsvogels.nl.
 
Naar nog meer nieuws en onze BLOG

Nieuws en actueel - incidentele activiteiten

Tarief

De tarieven en verdere informatie kunt u op de website van de betreffende aanbieder vinden. of u stuurt een info aanvraag naar ons: info@paradijsvogels.nl

Advies & Reserveren

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia