Activiteiten overzicht

Advies & Reserveren

tel: +31(0)6-46432582

Fr | De | En

 

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

Groepsverblijf

  Zuid-Limburg

home

home

Actuele activiteiten en nieuws.

- 22 juni 2019. Voor de derde maal Kampvuurmuzikantenfestival bij de Paradijsvogels.
Een super geslaagd evenement vorige jaren dat om herhaling vraagd. Muzikanten worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze wedstrijd. Publiek en muzikanten kunnen  zich   opgeven  via info@paradijsvogels.nl en muzikanten ook nog via  www.dagvandekampvuurmuzikant.nl  Dit evenement wordt mede ondersteund door  De Groene Koepel.
Lokatie is de Paradijsvogels Cottessen 12  Vijlen.  ( volgen borden "Cottessen" en "Hoeve ten Bosch") Aanvang 20.00 uur. Kosten publiek 5,- pp.

We ontvingen 28 maart 2017 de Groene Helden Limburgprijs 2017.  Het project waarmee we deze prijs in de wacht sleepten is dat we een netwerk van coaches, trainers in mensontwikkeling willen formeren rond de locatie van de Paradijsvogels waarbij we de inzet van " de groene omgeving" als positieve factor in de  trainingen willen benutten. Wetenschappelijk onderzoek toont dat ook aan. Bovendien weet iedereen dat er een bepaalde werking uitgaat van de groenbeleving die positief werkt op de mensen. De bedoeling is verder dat het netwerk  een ontmoetingsdag krijgt aangeboden waar men zich kan profileren en met elkaar kennis kan maken. Verder  hopen we dat  dit netwerk effectief zal zijn en de samenwerking zal aanwakkeren en miichien zelf uitmonden in nieuwe  vormen van trainingen. De bedoeling is tevens een  portaal website te maken waarop u  mensen kunt werven voor uw cursussen. Meld u aan, het kost u helemaal niets. ( zie  op 2 juli hieronder - dan vindt de ontmoetingsdag plaats).

-28 maart 2018. Opnames van Flikken Maastricht bij de Paradijsvogels Hoeve ten Bosch en Cottessen. De uitzending op TV zal waarschijnlijk in jan. 2018 plaatsvinden.  In de lokale pers verschenen alarmerende  publicaties van de ""Overval in Cottessen"" die menigeen op het verkeerde been zette.  Er leuk om  als locatie de set te vormen van Flikken Maastricht. Aflevering gemist NPO 1 Flikken Maastricht  afl. 3.

 boer zoekt vrouw was  komen schapendrijven bij de Paradijsvogels. Voor beelden zie bij het item schapendrijven ( info) Uitzeding gemist NPO 7 jan 2018.
De inspiratieboomgaard:  U bent van harte welkom na reservering.

- 2 juli 2017 ( zondag) was er bij de Paradijsvogels een  " ontmoetingsdag voor coaches en trainers die groen effectief willen benutten in hun werk".
Deze dag  is bij de mooie plek van de Paradijsvogels in Cottessen.  U kunt nog deelnemen. Vooral bedoeld voor kleine ondernemers die  nog een platform kunnen gebruiken. U krijgt de gelegenheid om uw passie en of bezigheden met anderen te delen. Verder is het  mogelijk  kennis te maken met  het groensharingsconcept van de Paradijsvogels. Deelname met  eigen presentatie/demo/workshop is kostenloos.  Tijd tussen 11 en 17 uur. Een broodje en drankje is verkrijgbaar. Doe mee  en kom kijken.
Reserveer nu.

Inspiratiedag.
Van april tot en met november is het mogelijk groepsgewijs een Inspiratiedag ( 1 of 2 dagdelen) te doen bij de Paradijsvogels.
De inhoud wordt samengesteld in overleg met u. Uw partners op deze dag zijn de Paradijsvogels ( www.paradijsvogels.nl) en Levensmozaiek (www.levensmozaiek.nl)
Voorbeeld van de invulling van de dag kan zijn bijv bezoek aan de inspiratieboomgaard bij de Paradijsvogels in Cottessen, verdieping naar aanleiding van het bezoek aan de boomgaard, (stilte-)wandeling in Cottessen, Vijlenerbos en Geuldal, gedichten schrijven in de natuur, maak een kuntwerk uit de materialen uit de natuur, schilderen van uw hartewens of een andere activiteit van de Paradijsvogels bijvoorbeeld samen pizza’s bakken en gezamenlijk opeten. Een lunch of koffie met vlaai is ook mogelijk.
Dit wordt een dag die u niet snel zult vergeten. Hartelijk uitnodigend: Claudia Theinert en Paul Franssen in co-creatie.

Samenwerking gezocht in co-creatie.
2019 is voor ons het jaar van de samenwerking. Hebt u een leuke activiteit, maar geen geschikte plek om het te doen. Neem dan contact met ons op om samen te werken in co-creatie en groen-sharing. Mail: info@paradijsvogels.nl.
 In dit kader wonnen de Paradijsvogels samen met Xafier de Groene Helden Limburg prijs 2016 voor het opzetten van een groennetwerk voor groen-sharing. U kunt zich daar nog steeds bij aansluiten.

Nieuws en actueel - speciale activiteiten

Tarief

De tarieven en verdere informatie kunt u op de website van de betreffende aanbieder vinden. of u stuurt een info aanvraag naar ons: info@paradijsvogels.nl

Groepsverblijf:

 

Op de Hopschet 12-28 personen

Huize ten Bosch  4-10 personen

Hoeve ten Bosch 18-40 personen

contact & info

Paradijsvogels

Paradijsvogels Groepsverblijven & Activiteitencentrum Buitenbezig
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Paul Franssen (schatbewaarder)
 Hopschet 6 6294 BL Vijlen 
Activiteitencentrum "Buitenbezig"
Bezoek aan de locatie kan alleen op afspraak Cottessen 12 6294 NE Vijlen 
* tel: 31646432582

info@paradijsvogels.nl

Op al onze leveringen zijn van kracht de algemenevoorwaarden van Recron. Deze kunt u hier bekijken

Fouten en  wijzigingen in de gehele website voorbehouden.

©.2015 Webdesign  Ivo Vleugels | pdmedia